Ontdek Thima

 

 

 

Thima
Thima

Wat is Thima

Reiki Centrum Thima is al verschillende jaren actief met het organiseren van cursussen en workshops. Een belangrijk aspect is het geven van Reiki behandelingen, mogelijk in combinatie met reading en of healing een combinatie die meer inzicht kan geven in de achtergrond van de blokkades. Samen (Thies & Mary) organiseren wij cursussen en  workshops en geven we behandelingen.

Thima is de samenvoeging van onze beide namen: Thies en Mary. Fonetisch betekent Thima  in het Japans: heilig paard, oftewel Eenhoorn. Sinds 1999 werken wij met Reiki en hebben dan ook ruime ervaring met Reiki. Wij zijn beiden Reiki Master in de zogenoemde Westerse Reiki: het

Reiki Usui System of Natural Healing

Mijn naam is Thies Waalkens en inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met Reiki. Na mijn inwijding in de eerste Reiki graad ben ik begonnen met behandelen, in een zeer korte tijdThies ben ik enorm gegroeid waardoor ik na 1 jaar in de 2e graad ben ingewijd. De mens blijft echter zoeken naar de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Ook ik heb deze zoektocht gemaakt en bij verschillende Reiki systemen mijn licht op gestoken. Dan vraag je je af waar voel ik mij het beste thuis. Uiteindelijk na een lange weg voel ik me thuis bij Jikiden Reiki. Inmiddels heb ik (Thies) mij verder ontwikkeld en heb ik meerdere cursussen gevolgd in Jikiden Reiki volgens de originele Japanse methode. Ik ben officieel  geregistreerd als behandelaar en  Shihan Kaku (assistent van de meester)bij het Jikiden Reiki Kenkyukai (instituut) in Japan.  Ik ben opgeleid  door  Tadao Yamaguchi sensei en Frank Arjava Petter sensei.